About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Wednesday, May 13, 2009

Alahai 6AW1....

"Masihkah kau ingat
Sekuntum bunga itu
Mekar di taman ini
Ia menjadi layu.."

Apa kena mengena lagu di atas dgn my title yek? emmm... takde pun sebenarnya.. saja je nak nyanyi.. lama dah tak test suara yg serak2 kering ni...

Agak sedih dan kesal kerana tadi menunggu kelas 6AW1 naik ke makmal komputer sampai pukul 2 tapi mereka tak naik2 hingga abis waktu... saya agak letih untuk mencari bdk2 ni sebab hari ini kelas full dan saya baru saja beredar dr bilik AV... ingatkan info yg saya beri kat shuhana sampai.. tapi tidak.. mungkin dia lupa.. itu jelah sttment yg bleh dibuat.. .tapi dada agak panas jgklah sebab semalam pun dah ckp dgn monitor kelas agar ke makmal and kelas PAM on... mereka juga yg mintak sebab kononnya nak mengulangkaji subjek pam.. kt bilik muzik tu panas... so... atas dasar kasihan dan syangkan pelajar, saya nak bwk lah ke lab 4.. boleh ulangkaji skit and bagi tips utnk menjawab K1... pepe pun, nasi sudah menjadi hangit.. diaorg tak naik.. saya dah jenguk byk kali ke bawah, tapi x nampak sesapa and saya x mahu lagi dah cari diaorg sebab tiap kali masa pam dan mereka masuk lambat dgn alasan salah tgk jadual waktu, saya yg turun cari mereka kt kelas.. so, kali ini, saya biar je lah... never mind... mereka dah besar, fikir lah sendiri.

Pepe pun, panas hati juga bila kita menjenguk, bukan sibuk dgn keje tapi sibuk mendengar lagu... emmmm...

Takpelah, cikgu maafkan korang, tapi cikgu pasti next time korang buat lagi.... takpelah.. kamu dah besar, fikirlah yg mana baik, demi mid term yg akan kamu amik esok, cikgu maafkan kerana taknak kerana secuit rasa tergelincir di hati cikgu menyebabkan kamu 'tercuai'.... - Cikgu bukanlah sekejam yg dilihat...

2 comments:

fafaz said...

cikgu..
maaf sangat2...
;(

MIZANA said...

its ok... :):)