About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Friday, March 6, 2009

SPM and STPM result!!!!

Salam....

Dah dengar berita ke? SPM akan kluar ari khamis minggu depan and STPM lak hari isnin 10 mac... saya pulak yg takut... macam mana dgn keputusan pelajar2 thn lepas ye?
Hopefully semuanya ok lah.

Saya paling risau dgn result ICT... macam mana lah agaknya? emm.. baru teringat, blog ICT dah berapa lama saya tidak update.. agak sibuk sebenarnya.. jgn sampai saya terlupa password dah... saya cubalah update this week... cuba bagi informasi tentang result SPM yg bakal keluar minggu depan.

2 comments:

fafaz said...

relaks ckg..
jgn cuak2..
insyallah meningkt dri dulu..
:)

MIZANA said...

ye fazren, mcm mana relax pun, cikgu masih risau jg, itu la perasaan seorg guru apabila pelajrnya ambil peperiksaan.. bila result tak seperti yg disangkakn, kita turut sama bersedih hati dgn pelajr, siapa kata sek cuma memntingkn peratus kelulusan? mungkin itu sek, tapi hakikatnya, hati guru2 mendoakan setiap ank muridnya berjaya demi masa depan mereka...