About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Friday, March 13, 2009

Result STPM membanggakan!!

Salam.... waaaaahhhhhh sibuk sgt2 spjg minggu ni... nak masuk blog utk tulis tahniah kepada pelajar2 form 6 2008 pun tak sempat...

Anyway dgn keputusan yg agak bagus berbanding tahun2 sudah... saya ingin mengucapkan TAHNIAH!!!! kepada semua calon STPM 2008 yg telah mendapat result yg boleh dibanggakan oleh semua...

Buat farhan and leesyafiqah.. tahniah di atas usaha kamu yg berlipat ganda sehingga mampu mencapai kejayaan cemerlang dgn mendapat 4.00!!

Untuk semua syed hafiz, yong, munzir, auzan, syazwan, hawa, aqillah, anis, fitriyah, fizzuwani, syafiqah, nadiatul, najwa, izzaty, maryam, fatin dan faderiaina, TAHNIAH sekali lagi dari cikgu...

Jgn lupa dah dpt ke mana2 tu ingat2 la cikgu kt sini ekk...

Nanti cikgu masukkan gambo...

4 comments:

fafaz said...

waaaa...
sy xkn lupakan ckgu punye..
hahaha..
mcm sy pula yg dpt result..
anyway,
sy tercabar dgn keputusan farhan..
insyallah tahun nyh mesti gempak jugak..
dgn adanya kami2 ini..
huhuhu..
;D

MIZANA said...

ye fazren, jadikan kptsn yg farhan dpt sbg satu semangat utk belajar dgn lebih bersungguh. Zaman sek, farhan pun selalu kena marah kalau x buat kerja, biasa la tu. ehehe... cikgu pasti ramai di antara korang (6A skrg) yg bleh dpt kptsn yg baik... tapi mesti lebih berusaha...

NaD said...

kiteorg xkn lupekn cikgu nyer jgn risau lah klu kteorg dapat mane2 kteorg akan bg tau asalkn cikgu xtukar nombor hp ble lah kte contact ye...terima kasih coz tulis cerita pasal kteorg....dan terima kasih coz tulis nama2 kteorg ingat gak cikgu ngan kteorg...tp nape cikgu tulis name saya mcm 2??? plik2???

Anonymous said...

kejayaan kteorg berkat doa cikgu2 semua..terima kasih byk2 sb sangop ajar kteorg yg nakal n degil nie..hehehe..saye takkan lupekan jase2 ckgu..saye sikit terkilan sb mase amek result xdpt dtg..sory sgt kwn2 sb korang carik aku kan ^_^ aku tau korang rindu ak..time kasih gak kt ckgu zana sb bgtau result saye..-anysCUTE-