About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Friday, March 6, 2009

My house at desa bestari

jalan nak masuk ke rumah saya, jalan desa bestari 4

tanah kt tepi rumah

dalam rumah view dari ruang tamu

rumah saya sebelah kiri, kanan : jiran la!!



Salam...

Saya ada membeli rumah kt Desa Bestari Sepang.. mungkin sudah hampir siap... saya pun tak pasti... minggu lepas saya ada pergi tengok... macam tengah touch up lagi... nampak macam byk yg rosak dan tak kena... mungkin pemaju tengah buat last touch up bfore submit to customers...



6 comments:

fafaz said...

waaa..
cam bes jew umah ckg..
t leh bercucuk tnm kt tepi tuh..
kan2?

MIZANA said...

ehehe.. bleh2... nanti cikgu tanam pokok durian, rambutan, duku, langsat dsb... ehehe.... nanti cikgu dah pindah cikgu jemputlah korang dtg ek.

fafaz said...

hahaha..
okayh2..
no prob..
;D

NaD said...

wah cikgu nk pindah ke??? makin jauh lah kita ye...sampai ati cikgu tgglkn kteorg kat putrajaya nie...bleh ke cikgu tanam semua 2???

MIZANA said...

ahah... xpe... makin jauh makin merindu, btul tak? baru la sayang lebih..ehehe

NaD said...

yolah lah tu syg lebih ntah2 dah dilupekn (tet)??? so ble cikgu nk pindah umah baru??? klu pindah jgn lupe ajak kteorg nie...bleh buat PARTY kat umah baru cikgu tu....hehehehehe