About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Friday, March 13, 2009

Tahniah pelajar SPM!!!

Salam...

result SPM pula keluar semalam.... pepe pun keseluruhan result jugak Alhamdulillah baik....

Paper ICT masih 100%, kualiti agak baik pada tahun ini apabila 3 orang pelajar mendapat A1 dan seorang mendapat A2.. result yg lain pun ok dalam 3B dan 4B je... ada sorang sesat mendapat 7D.... itulah... yg penting usaha mesti ada...

Buat semua, syed haziq (cikgu x sempat jumpa), farhana, alif, emir, danial, najwa, elaine, christina, izni, nuruddin, nurlina syamimi(pun cikgu x jumpa), firdaus dan azri... TAHNIAH!! dari ckgu... kepada yg mendapat A1 and A2, anda telah lakukan yg terbaik, kepada yg mendapat 3B dan 4B anda juga melakukan yg terbaik cuma mungkin nasib kurang menyebelahi... yg penting selepas ini, walau ke mana kamu pergi... ingatilah pelajaran itu amat penting untuk masa depan dan jgn lupa pd cikgu... kalau sesekali berselisih dgn cikgu di Alamanda ke, tegur2 la, jgn masam je....

Ok, jumpa lagi nanti cikgu letak gambo semalam tu.

3 comments:

fafaz said...

sy akan tegur ckg punye..
salam lagi..
insyallah..
eh!
mcm sy lak lepas spm..
td stpm..
;D

MIZANA said...

ehehe.... tegur2 jgn lupa cikgu...

NaD said...

hohoho kteorg mmg akan tegur cikgu klu nmpk dont worry nyer lah lebih2 lagi klu terserempak waktu tgh mkn...nnt bleh suruh cikgu belanje mkn hehehehehehe ;p