About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Tuesday, October 28, 2008

Sayang Sekolah



Wayar elektrik yg telah ditutup sepenuhnya kat depan pintu gate utama sekolah..
Actually, dulu pagar tu bleh auto bukak.. once dah tak diguna,wayar dia ditinggal macam tu(walaupun sebenarnya dan diplaster dgn baik)...
so saya yg dilantik sbg guru pendawaian elektrik utk 3K secara rasminya bertanggungjawab utk menutup wayar tersebut sbg langkah keselamatan!


Students upper 6 menolong saya dgn tekun walaupun hujan tgh turun!... Bagus betul pelajar2 saya ni... memang bagus (ke korang nak markah exam lebih haaa??? emmmmm...)



Sempat posing lepas tolong cikgu: dari kiri munzir, yong, auzan, hafiz, farhan dan syazwan.. upper 6 2008.


4 comments:

Anonymous said...

Zana, tenkiu lee..siap ada entri untuk akak lah pulak..terharunya. tengok gambar budak2 form 6 tu rasa macam kenal aje..rindu rasanya..tapi nampak mereka ni dah besar semacam..cepatnya masa berlalu. Bila baca komen2 kat blog Pn Siti rasa macam tiada perubahan perangai bebudak ni. Namanya pun budakkan! 9 Januari ni genap 3 tahun akak disini tapi nampak gaya nya tak balik..ikut suami pindah ke Moscow le pulak. Mungkin 3 tahun kat sana. Ok jaga diri, jangan selalu merajuk dengan budak2 ni..
kshima

Anonymous said...

takpe kak shima.. saja je bagi akak rindu balik kt kitaorg ini..eheheh... mcm tu lah budak2... memang tak berubah... rasanya studs form 6 ada yg bekas studs akak, ada 2-3 org yg memang pelajar asal sek kita... akak nanti hantar le email.. bleh borak pjg lg. zn25@yahoo.com and selamat berhijrah ke moscow pula ye.. macam best je merantau ke byk negara ni...

Anonymous said...

cikgu zana..
cane la gamba biopren sy (auzan) leh ade kt blog cikgu?..
sepatotnye gamba kami dak2 pompuan..hahaha..
saya takut ramai yg nk bekenalan ngn auzan..melepas sy..hahahaha =)

~anys

fafaz said...

salam..
ckgu,
dorang tu ikhlas tolong ckgu..
ckgu kena tau tu..
huhhuuhu..
:)