About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Tuesday, June 23, 2009

Tahniah kepada semua bekas pelajar yg berjaya ke ipta dan ipts

Salam...

Saya amat bz sepanjang minggu cuti sekolah kerana berulang alik ke kg dan hospital kerana adik saya Wati bersalin tak cukup bulan terpaksa dibedah pada usia kandungan 7 bulan lebih atas faktor2 keselamatan ibu dan anak...

So, banyak juga duit yg keluar, masa juga banyak habis pada perjalanan balik ke kg.... maklumlah kg kan jauh...

Lama betul tak update blog ni...

Anyway... kepada semua bekas pelajar smk p8(1) yg telah berjaya mengharungi cabaran dan menempatkan diri setaraf dgn org lain ke ipta dan ipts..... tahniah tulus ikhlas dari cikgu..

Buat farhana, najwa, fhirdaus, nuruddin, emir, sayyid haziq, elaine, danial, adri, syamimi, tahniah kerana berjaya menyambung pelajaran, walau di mana kamu berada.. ingatlah yg kamu perlu ikhlas dan jujur dalam mencari ilmu... buat christina dan izni, tahniah berganda dari cikgu kerana kamu ingin menyambung pelajaran bersama cikgu buat ke dua kalinya..

Buat leesyafiqah, farhan, hafiz, yong, nadiatul, syafiqah, hawa, mariam, syazwan, fitriyah, anis, auzan, munzir, fizzuwani, izzati, najwa, aqillah, fatin, walau di mana kamu menyambung pelajaran pun, tahniah sekali lagi dari cikgu... belajar rajin2... belajar bersungguh2, jgn sia2kan amanat emak dan ayah... jgn sia2kan harapan guru2 yg ingin melihat kamu berjaya... tak kisahlah kat mana pun kamu sekarang.. yg ptg dahulukan impian dan harapan kamu utk mencapai kejayaan...

Adik2 sekalian... TAHNIAH and GOOD LUCK!

2 comments:

Anonymous said...

berkat dan doa serta ilmu yang cikgu curahkan kepada kami,
kami berjaya menempatkan diri d menara gading.
segala jasa cikgu semua akan kami kenang dan nasihat yang diberikan oleh cikgu akan sentiasa kami ingat.doakan kejayaan kami.
terima kasih cikgu.
kami sayang cikgu semua..=)

MIZANA said...

tenkiu anis.. terharu sungguh rasanya...