About Me

My photo
Saya seorang guru ICT di Putrajaya sejak tahun 2002.

Saturday, February 14, 2009

Hari Sukan Tahunan Sekolah

Salam...

Wah...lama betul tak menulis ke blog ni...sibuk sgt2 sampai x cukup kaki dan tangan rasanya...ehehe....

Hari jumaat hari tu dah selesai acara Sukan Tahunan Sekolah...hahaha dan macam tahun lepas Rumah Bestari masih mengekalkan kejuaraannya sebagai Rumah Sukan Terbaik .... ehehe mengalahkan Siber, Wira, Perdana and Putra... ada la nanti org jeles kt cikgu tu..ehehe...

Alhamdulillah bila segalanya selesai... saya risau gak jgk sebab kena handle utk persembahan dan pertandingan senam tari antara rumah...so, skrg bila dah tamat, tumpuan saya ialah untuk menyiapkan presentation profile sekolah utk lawatan dr Australia selasa depan... shidah dgn aishah wat bahagian diaorg... taktau macam mana kami ni.... masa suntuk sgt.. buat je lah apa yg terdaya...

Gambar2 utk sukan tahunan saya akan cedok dr jurugambar sekolah.. nanti saya letak di sini.. so, sampai jumpa lagi.. ada kerja skit..

4 comments:

tNOe said...

hidup bestari.
haha

fafaz said...

ala...!
cyber nk gak..
idop cyber..!
muahahahaha..
:))

MIZANA said...

bestari num one.. forever...
eheheheh...
dah hampir pengsan bekerja
mmg patut menang la kan tnoe? eheheeh
ramai yg jeles tu karang...
ehehe

NaD said...

hai cikgu lame dah komen blog cikgu...wah bestari menang bagus r...ramai ke nak jeles ngan cikgu nie??? plik2...